Naam: Ireland Elyse Bagley
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouw
Oogkleur: Grijs
Haarkleur: Zwart (geverfd, haar echte haarkleur is donkerbruin)
Lengte: 175 cm
Seksualiteit: Gay

Bio: Ze heeft een tijdje in een afkickkliniek gezeten omdat ze geregeld te veel dronk. Zelf ziet ze zichzelf niet als een alcoholist omdat ze eigenlijk alleen op feesten drinkt, maar haar ouders begonnen zich zorgen te maken. Ze heeft het dan ook niet zo op haar ouders, omdat zij zich altijd heel beschermend gedragen tegenover Ireland. Maar Ireland is natuurlijk al 20 en bovendien is ze juist een heel volwassen persoon. Het kan haar niks schelen wat anderen van haar vinden en ruzies of discussies laten haar dan ook koud. Ze gaat er simpelweg niet op in, omdat ze het niet boeiend genoeg vind. Vaak hebben mensen daar juist moeite mee en dat vindt ze dan ook zeer amusant. 

Ireland heeft ballet en theater altijd al interessant gevonden. Je zou het niet snel van haar verwachten, maar toch is het zo. Die passie is ook een van de weinige dingen die ze van haar ouders heeft mee gekregen. Haar moeder is balletdanseres geweest en haar vader speelt nog steeds in het theater. Als klein kind mocht ze dan ook vaak mee naar de schouwburgen en rende ze altijd rond achter de schermen. Vandaag de dag speelt ze dan zelf ook vaak in locale theatervoorstellingen en volgt ze ook een theater opleiding. Het ballet dansen is meer een hobby geworden.

Also: Ireland is ambidexter. Dat betekent dat ze zowel met links als rechts kan schrijven en ze niet echt een voorkeur voor een hand heeft.


Deze site is gratis gemaakt met Webklik.nl